Advocaat: "Hoe het centrale duo speelt, is een lust om te zien"

22 december 2019, 18:23

Dick Advocaat is trots op Feyenoord, dat zondag het kalenderjaar afsloot met een belangrijke 1-2 zege tegen FC Utrecht. De Rotterdammers zijn door de overwinning al zeven wedstrijden op rij ongeslagen. "Deze resultaten doen veel met een groep", stelt Advocaat.

Feyenoord won in De Galgenwaard door goals van Orkun Kökcü en Jens Toornstra. "Hoe het centrale duo speelt, maar ook de jongere spelers, Luis Sinisterra... Dat is een lust om te zien. Dat heeft ook met vertrouwen te maken. En van iedere overwinning krijg je weer meer vertrouwen", zegt Advocaat via de officiële clubkanalen.

De trainer vindt dat FC Utrecht voor rust de dominante ploeg was. "Als team leunden we te ver naar achteren. Het was wachten op een tegentreffer", aldus Advocaat. "In de tweede helft zijn we meer naar voren gaan spelen en dat was beter. We kregen direct drie honderd procent kansen. Na de 1-2 ging het soms op en neer, werd het echt een voetbalgevecht en dat was geweldig om te zien. Dat we winnen maakt het nog prettiger."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen