Heesen: "Als je geen vertrouwen hebt, krijg je dit soort duels"

22 december 2019, 17:15

ADO Den Haag was zondagmiddag niet opgewassen tegen Ajax en kreeg met 6-1 op de broek. Volgens Dirk Heesen heeft de bestuurlijke onrust ook zijn weerslag op de sportieve prestaties van de club uit Den Haag. "Als je een bedrijf wilt runnen, wil je rust. Dat hebben we de laatste paar maanden niet gehad", aldus de interim-trainer.

Heesen wijt de nederlaag niet louter aan de bestuurlijke problemen. "Ook al ben je in goeden doen, dit was niet de makkelijkste wedstrijd. We dachten dat we het wel redelijk op de rit hadden. We hadden twee keer niet verloren, maar als je niet met het volste vertrouwen naar Ajax gaat, krijg je dit soort wedstrijden", zegt hij tegen de NOS.

Binnenkort wordt Heesen waarschijnlijk afgelost door Alan Pardew, die de opgestapte Alfons Groenendijk definitief moet opvolgen. "Ik denk dat dat de nieuwe trainer gaat worden, maar ik heb nog geen duidelijkheid en zekerheid van de club. Ik heb begrepen dat hij er vorige week en vandaag was, maar ik heb de beste man nog niet gezien", kan hij de komst van Pardew nog niet bevestigen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen