'Ould-Chikh mag na half seizoen alweer weg bij ADO Den Haag'

22 december 2019, 15:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ook het huwelijk met ADO Den Haag mislukt voor Bilal Ould-Chikh. Volgens Omroep West mag de 22-jarige aanvaller in de winterstop alweer vertrekken. Dat geldt ook voor huurling Aleksander Bjelica. De twee behoren al bijna drie weken niet tot de selectie van ADO.

ADO gaf Ould-Chikh dit seizoen een nieuwe kans nadat hij mislukte bij Benfica en FC Utrecht. Dat dwong hij af middels een proefperiode. Maar in tien optredens voor de Residentieclub heeft Ould-Chikh niet kunnen overtuigen. Hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Tijdens de wedstrijden van ADO tegen Ajax en FC Groningen behoorde hij niet eens tot de wedstrijdselectie. ADO wil geen mededelingen doen over de reden daarvan.

Bjelica zit in een vergelijkbaar schuitje. De Poolse verdediger ontbrak de afgelopen drie duels al in de wedstrijdselectie. Volgens de hiervoor genoemde omroep is ADO in gesprek om de verhuur te beëindigen. Bjelica wordt dit seizoen gehuurd van Korona Kielce, maar speelde slechts een aantal minuten voor de Haagse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen