Dessers claimt twee penalty's: "Ik krijg ongelooflijke beuk"

22 december 2019, 08:34   Bijgewerkt: 22 december 2019, 08:54

Cyriel Dessers voelt zich benadeeld door de arbitrage (Jochem Kamphuis) van sc Heerenveen - Heracles Almelo (1-1). De spits claimt na afloop twee penalty's. Desondanks kan de Belg, die weer trefzeker was, leven met een punt. "Heerenveen is geen slechte ploeg en we speelden uit", aldus de huidige topscorer van de Eredivisie.

"In de eerste helft valt die bal ertussen en dat moment word ik onderuit gelopen en hij raakt geen bal. Dan vind ik dat een penalty", zegt Dessers tegen RTV Oost. "Bij die tweede krijg ik een ongelooflijke beuk (van Warner Hahn, red.). Als dat ergens anders op het veld gebeurt, dan is het gewoon een overtreding."

Door zijn treffer in Heerenveen voert Dessers de topscorerslijst weer alleen aan. Hij kan zondag nog achterhaald worde door Steven Berghuis en Bryan Linssen. De spits van Heracles maakte in achttien wedstrijden twaalf doelpunten. "Het zou mooi zijn als je als enige topscorer de winter in kan gaan. Het is een mooi compliment, zeker als je kijkt naar de spelers waar ik tussen sta."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen