Unnerstall over fout Schwaab: "Weet niet hoe het mis kon gaan"

21 december 2019, 23:47

Met Lars Unnerstall, Timo Baumgartl en Daniel Schwaab heeft PSV drie Duitse verdedigers achterin staan, toch kwam de eerste tegengoal zaterdagavond tegen PEC Zwolle vanwege een miscommunicatie tot stand. Schwaab verspeelde de bal, waarna Mustafa Saymak de bal hard laag onder Unnerstall schoot. "We staan toch met allemaal Duitsers achterin, dus ik weet ook niet hoe het mis kon gaan."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad over de enige tegentreffer. "Ik weet niet precies wat er gebeurde", zei de doelman. "Saymak schiet de bal nog door de benen bij Timo, dat kan gebeuren. Het goede is dat we niet nerveus worden, maar blijven voetballen en lekker spelen. Daarom winnen we deze wedstrijd, denk ik."

Basisplaats

Verder hoopt Unnerstall na de winterstop zijn basisplaats te behouden onder Ernest Faber, die deze week zijn lof uitsprak voor Jeroen Zoet. "Persoonlijk wil ik onder de lat blijven staan. En met de club wil ik veel punten pakken. Daar gaan we met z'n allen na de winterstop voor", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen