Stegeman realistisch: "Eerste half jaar is niet succesvol geweest"

21 december 2019, 23:33

John Stegeman spreekt van een 'repeterend verhaal' na de nederlaag van PEC Zwolle bij PSV (4-1). Volgens de coach van de Zwollenaren wordt hij af en toe moedeloos van het spel van zijn ploeg, maar behoudt hij ook nog genoeg vertrouwen in zijn spelersgroep om ook na de winter handhaving te realisteren.

Bij De Stentor laat Stegeman doorschemeren dat hij niet verbaasd is na de nederlaag in Eindhoven. "Het is een repeterend verhaal. De 1-1 valt bij een ingooi, waarbij we in overtal zijn. De 2-1 na een doeltrap. Wij creëren de kansen ook, maar benutten ze minder vaak dan de tegenstander. De derde goal is gewoon een kwestie van de bal wegroeien. Daar word je af en toe wel moedeloos van, ja."

Lees ook: PSV wint ook tweede duel met Faber en sluit slecht 2019 goed af

Kansen kreeg PEC inderdaad, maar het benutten wilde net als zo vaak niet lukken. Mede daardoor staat de club uit Zwolle op een teleurstellende en penibele vijftiende positie. Toch behoudt Stegeman het vertrouwen in zijn ploeg. "Ik ben niet radeloos. Ik heb er nog steeds fiducie in. Mijn eerste half jaar is niet succesvol geweest. Dat besef ik. Maar het scheidslijntje is wat mij betreft dun."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen