Afellay looft PSV'ers: "Voor veel jongens is dit een nieuwe situatie"

Afellay looft PSV'ers: "Voor veel jongens is dit een nieuwe situatie"

21 december 2019 – Ibrahim Afellay is tevreden met de manier waarop PSV het turbulente jaar 2019 heeft afgesloten. De aanvoerder van de Eindhovenaren viel in de tweede helft in en zag dat zijn medespelers tegen PEC Zwolle (4-1) nauwelijks in de problemen kwamen.

En dat doet hem goed, blijkt op de manier waarop hij na afloop het thuispubliek dankbaar toesprak. "Het was geen makkelijk halfjaar voor jullie en ook niet voor ons. Na de winterstop hopen we er een goede tweede seizoenshelft van te maken." Bij FOX Sports blikt de 33-jarige nog even snel terug op de afgelopen maanden, waarin veel puntverlies geleden werd. Er is veel gebeurd en ik denk dat alles wel gezegd is."

Lees ook: PSV wint ook tweede duel met Faber en sluit slecht 2019 goed af

De steun van het publiek heeft PSV veel geholpen, geeft Afellay toe. "De supporters zijn achter ons blijven staan en daarom wilde ik ze bedanken. We hebben het vandaag goed gedaan. Voor veel jongens is dit een nieuwe situatie. Spelen bij een grote club, onder grote druk. Gaan wij hier na de winterstop uitkomen, dan worden het grote jongens."

gerelateerd