Simpele zege Inter leidt oude bekende Motta naar uitgang

21 december 2019, 19:50

De dagen van Thiago Motta als trainer van Genoa lijken geteld. De voormalig middenvelder is pas twee maanden in dienst, maar staat onder grote druk bij de nummer voorlaatst van de Serie A. Bij Internazionale (4-0) incasseerde Motta weer een nieuwe, en hoogstwaarschijnlijk laatste dreun.

De Braziliaanse Italiaan hield Lasse Schöne op de bank in Milaan, maar veel impact hadden zijn tactische keuzes niet. Motta, tussen 2009 en 2012 als voetballer actief bij Inter, zag dat zijn voormalig werkgever dankzij Romelu Lukaku (twee keer), Roberto Gagliardini en Sebastiano Esposito een doodeenvoudige 4-0 zege boekte.

Daarmee herover het blauwzwarte gedeelte van Milaan weer de koppositie ten koste van Juventus, dat een iets minder doelsaldo heeft. Genoa staat vier punten onder de rode streep en moet dus aan een inhaalslag beginnen, hoogstwaarschijnlijk met een nieuwe trainer. En dat terwijl Motta pas sinds eind oktober in dienst is bij Genoa. Hij nam toen het stokje over van de ontslagen Aurelio Andreazzoli.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen