Pröpper en Krul moeten punten aan bezoekers laten

21 december 2019, 17:57   Bijgewerkt: 21 december 2019, 18:16

Davy Pröpper en Tim Krul zullen niet tevreden terugkijken op deze speelronde in de Premier League. De middenvelder zag zijn ploeg Brighton & Hove Albion in eigen huis verliezen van Sheffield United en dat overkwam Kruls Norwich City ook, thuis tegen Wolverhampton Wanderes.

Brighton & Hove Albion – Sheffield United: 0-1

Tegen Sheffield United, toch de surprise van deze eerste seizoenshelft, lukte er maar weinig voor Brighton. Met Davy Pröpper op het middenveld werden er nauwelijks kansen gecreëerd. Een van de spaarzame mogelijkheden werd wel benut, maar dan wel door Sheffield. Spits Oliver McBurnie prikte na een kwart wedstrijd raak en bezorgde de bezoekers daarmee wederom drie punten. Sheffield meldt zich zodoende weer op de vijfde plaats en heeft Chelsea (nummer vier) in het vizier. Brighton staat nog boven de rode streep, maar moet wel weer naar beneden kijken.

Norwich City – Wolverhampton Wanderes: 1-2

In de jacht naar punten om omhoog te klimmen op de ranglijst, schoot de Norwich City thuis tegen Wolverhampton Wanderes uit de startblokken. De nummer negentien kwam na een kwartier via Todd Cantwell (ex-huurling van Fortuna Sittard) op voorsprong. Tegen de Europa League-deelnemer hield de voorsprong niet stand, want Romain Saïss wist in de tweede helft Tim Krul te kloppen en dat lukte Raul Jiminez ook: 1-2. Norwich blijft zodoende voorlaatste in de Premier League.

Overige uitslagen:

Bournemouth – Burnley: 0-1

Aston Villa – Southampton: 1-3

Newcastle United – Crystal Palace: 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen