Gematigde tevredenheid bij De Graafschap na nieuwe remise

21 december 2019, 11:29

De Graafschap heeft dit seizoen patent op remises in de Eerste Divisie. Het team van Mike Snoei speelde vrijdag voor de tiende keer dit jaar gelijk, het werd 3-3 tegen FC Volendam. Keeper Hidde Jurjus is niet ontevreden.

Het was de vijfde wedstrijd op rij zonder overwinning voor De Graafschap. "We krijgen tik na tik. Dan vind ik het mooi te zien dat we nog zo weerbaar zijn", zegt de doelman tegen De Gelderlander. Hij weet dat de tegenstander wel in topvorm was. "We hebben tegen een goed Volendam iets laten zien waarmee we verder kunnen." De Graafschap heeft evenveel punten als Volendam, maar een beter doelsaldo. Het is volgens Jurjus nog geen tijd voor paniek. "Als wij nu op ons best zouden zijn, dan zou ik me zorgen maken. Maar ik weet dat wij beter kunnen. In de voetballerij moet je altijd kijken wat er te halen valt. Niet naar wat je te verliezen hebt."

De Graafschap zal na de winterstop verder moeten vechten om bij de eerste twee teams te finishen. "Wij moeten om de bovenste plaatsen strijden. Dat zal samen met SC Cambuur en FC Volendam zijn. Het wordt een zwaar gevecht. We moeten zorgen dat we tot het eind mee blijven doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen