Brama: "Publiek begint te morren en dat doet wat met de ploeg"

20 december 2019, 23:16

FC Twente-aanvoerder Wout Brama staat achter trainer Gonzalo Garcia en wil verder ook niet ingaan op de positie van de Uruguayaan. "Dat vind ik van die rotvragen. Daar ga ik ook helemaal geen antwoord op geven", aldus Brama na de 3-0 nederlaag tegen FC Twente.

"Alles wat je zegt is bullshit. Dit soort vragen moet je niet aan mij stellen", geeft Brama aan in gesprek met RTV Oost. "De slechte reeks van de laatste weken houdt nog altijd niet op. Misschien komt de winterstop wel op een goed moment. Dan kunnen we ons hoog leegmaken, in de spiegel kijken en op 3 januari weer fris beginnen. We hebben drie wedstrijden in een week gespeeld, maar dit vind ik geen excuus. We hebben vandaag gewoon slecht gespeeld."

Lees ook: Garcia maakt zich zorgen: "Zitten er fysiek en mentaal doorheen"

Twente begon het seizoen nog goed en kreeg daar ook de complimenten voor. Nu de resultaten tegenvallen, neemt de kritiek toe. "Het publiek begint te morren en dat doet wat met de ploeg. We hebben veel jonge spelers. Dat zie je ook op het veld. We spelen met weinig vertrouwen. We krijgen makkelijk goals tegen en scoren moeilijk, dat is geen goede combinatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen