Fraser tevreden ondanks slechte reeks: "2019 een uitstekend jaar"

20 december 2019, 15:57

Sparta Rotterdam sluit 2019 af met een thuiswedstrijd tegen koploper AZ. De ploeg van Henk Fraser zit in een mindere fase en won slechts één keer in de laatste acht wedstrijden. Voor Fraser komt dat echter niet als een verassing. "Tegenstanders hebben vaak meer kwaliteit en ervaring dan wij", zei hij. Hij spreekt van een geslaagd jaar voor Sparta en kijkt uit naar de wedstrijd van zaterdagavond.

Waar Sparta na vier wedstrijden acht punten had gehaald - mede door een punt in De Kuip -, gaat het de ploeg inmiddels heel wat minder voor de wind. Er werd in de laatste twee maanden alleen gewonnen van Vitesse en de Rotterdammers hebben al vier wedstrijden op een rij niet gescoord. "Dat we teleurgesteld zijn over de laatste weken en net niet nog drie punten meer hebben gehaald, waar dan ook, dat is duidelijk. Toch denk ik dat 2019 een meer dan uitstekend jaar is geweest voor Sparta", zei hij in gesprek met Rijnmond.

Fraser denkt niet dat zijn gevoel over het jaar anders wordt als zijn ploeg tegen AZ ook verliest. "Dat is een momentopname. Het gevoel wordt niet ineens anders als je tegen een zeperd aan loopt tegen een van de beste ploegen uit Nederland." De trainer acht zijn ploeg bij voorbaat niet kansloos en ziet ook tegen de koploper kansen. "Het is een prachtig affiche. Voor deze wedstrijden hebben we keihard gewerkt vorig seizoen", sprak de trainer. "Tegen elke tegenstander valt wat te halen. Het hangt er altijd vanaf wat je zelf brengt. Het is eigenlijk zoals elke wedstrijd, tegenstanders hebben vaak wat meer ervaring en kwaliteit dan wij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen