Stegeman wil tegen PSV ander PEC zien: "De spelers zelf ook"

20 december 2019, 15:25   Bijgewerkt: 20 december 2019, 15:32

PEC Zwolle-trainer John Stegeman rekent zich met de uitwedstrijd tegen PSV in het vooruitzicht allesbehalve rijk. Hoewel de Eindhovenaren in zwakke vorm verkeren en een flink aantal spelers missen, verwacht de oefenmester van Zwolle een zwaar duel. "Ik onderschat PSV totaal niet. Ze missen een paar sterkhouders, maar er blijft genoeg goeds over."

Dat zei hij tegenover De Stentor. Bovendien legde PEC Zwolle midweeks tegen Fortuna Sittard een dramatische wedstrijd op de mat in de KNVB Beker. Stegeman miste inzet dinsdagavond: "De spelers zelf ook. Die waren ook niet blij met de vertoning, laat dat duidelijk zijn. Niemand is blij als je 3-0 verliest, en helemaal niet op de manier waarop. Dat past ook niet bij ons, al zit het wel een beetje in ons. Daar moeten we ons tegen verzetten."

Bovendien mist PEC Zwolle zelf ook Bram van Polen, Gustavo Hamer, Etiënne Reijnen en spelmaker Iliass Bel Hassani in Eindhoven. En daarmee lijkt de situatie op die van PSV, dat ritme mist door alle blessures. "Voor veel ploegen is de afwezigheid van spelers lastig op te vangen. Dat zit 'm in de vastigheden, het samenspelen met elkaar. PSV heeft er ook problemen mee. Het is geen geheim dat het daar niet goed gaat, maar dat wil niet zeggen dat het tegen ons ook niet loopt", waarschuwde Stegeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen