Driessen verwacht veel beter VVV na zwak optreden tegen PEC

20 december 2019, 14:36

Jay Driessen wil op een goede manier afscheid nemen als interim-hoofdcoach bij VVV-Venlo en verwacht dat zijn elftal het beter gaat doen dan een week eerder tegen PEC Zwolle. Over dat Eredivisie-duel was de trainer, die na de jaarwisseling terugkeert als assistent van Hans de Koning, zeer ontevreden.

"Het was teleurstellend hoe we de eerste helft tegen PEC Zwolle speelden. We lieten hen te veel voetballen en waar we normaal sterk in zijn, zoals het klein maken van de ruimtes en fel op de tegenstander zitten, gebeurde dit tegen PEC Zwolle helemaal niet", baalde de oefenmeester, die Lee Cattermole en Aaron Bastiaans nog altijd moet missen komend weekend in Arnhem. Achter de namen van Richard Neudecker en John Yeboah staan vraagtekens, toch is de coach vol vertrouwen.

"Bij Vitesse zitten ze nu ook in een moeilijke fase. Zolang we ons eigen spel spelen, verdedigend goed staan en met een goede mentaliteit aan die wedstrijd beginnen, zie ik daar zeker kansen voor ons", zei Driessen, onder wiens leiding van de vier duels er evenveel wedstrijden werden gewonnen en verloren. 

Lees ookVitesse krabbelt op: "Vijf keer verliezen doet wat met je"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen