FC Utrecht heeft smaak te pakken en wil ook Feyenoord pijn doen

20 december 2019, 13:51

Terwijl de winterstop voor de deur staat, zit FC Utrecht in een positieve flow. De Domstedelingen wonnen de laatste twee competitiewedstrijden en plaatsten zich donderdag voor de achtste finale van de KNVB Beker. Zondag is Feyenoord de laatste tegenstander van het kalenderjaar. John van den Brom kijkt met vertrouwen uit naar de ontmoeting.

"Het doel van gisteren was om de wedstrijd te overleven en door te gaan in de flow door voor de derde keer op rij te winnen. We zijn door in de beker en leven daardoor met een heel goed gevoel toe naar de wedstrijd van zondag. We hebben weinig tijd om te herstellen, maar ook Feyenoord heeft diep moeten gaan om de winst veilig te stellen", zegt Van den Brom in zijn vooruitblik via de officiële clubkanalen.

FC Utrecht won donderdag van FC Groningen (0-1), terwijl Feyenoord met de schrik vrijkwam bij SC Cambuur (1-2). "Ik ga ervan uit dat ze op dezelfde manier zullen spelen als de laatste weken: met een gesloten defensie en compact bij elkaar. Daar moeten we ons eigen spel tegenover zetten. Voetballend worden we steeds beter. Bepalend wordt of we goed genoeg zijn aan de bal om er doorheen te spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen