'Haaland pakt vlucht naar Manchester voor gesprek met United'

20 december 2019, 11:19

Erling Braut Haaland is vrijdagochtend in Stavanger op het vliegtuig gestapt richting Manchester. Dat melden meerdere Noorse media, waaronder Aftenbladet. De negentienjarige spits is onderweg naar de Engelse plaats om in gesprek te gaan met Manchester United, één van de vele clubs die Haaland hoopt in te lijven.

De kans is groot dat Haaland op niet al te lange termijn Red Bull Salzburg gaat verlaten. Het Noorse toptalent rijgt dit seizoen de doelpunten aaneen en heeft daarmee de interesse van bijna de complete Europese top gewekt. Onlangs was Haaland in Duitsland om gesprekken te voeren met Borussia Dortmund en RB Leipzig, wat door de technisch directeur van de Oostenrijkse club werd bevestigd.

De twee Duitse clubs en Manchester United lijken de beste papieren te hebben om Haaland in te lijven. De aanvaller, die dit seizoen al 28 goals in 22 wedstrijden maakte, wordt begeleid door zaakwaarnemer Mino Raiola. Volgens verscheidene media is Haaland voor een bescheiden bedrag op te halen uit Oostenrijk. Hij zou een afkoopclausule van dertig miljoen euro in zijn contract hebben staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen