SC Cambuur strikt bij FC Groningen overbodige Breij

20 december 2019, 10:12

SC Cambuur heeft zich versterkt met Michael Breij. De 22-jarige middenvelder komt per 1 januari over van FC Groningen, waar hij geen perspectief op speeltijd had. In Leeuwarden tekent Breij een contract voor anderhalf seizoen. In de overeenkomst is een optie voor een extra jaar opgenomen.

Breij beschikte in Groningen over een contract dat aan het einde van het seizoen zou aflopen. De Groningers melden dat zij een deel van de transferrechten van de middenvelder behouden. In Leeuwarden moet Breij de concurrentie aangaan met onder meer Jamie Jacobs, Robin Maulun, Mees Hoedemakers en Stanley Akoy.

"Michael stond al langer bij ons op de radar omdat hij met zijn diepgang en scorend vermogen goed past bij onze manier van spelen", aldus technisch manager Foeke Booy. "Hij kan bovendien als aanvallende middenvelder uit de voeten, maar ook vanaf de zijkanten. We zijn al met al blij dat we hem met zijn specifieke kwaliteiten aan onze selectie kunnen toevoegen."

Breij speelde in totaal dertien officiële wedstrijden in de hoofdmacht van FC Groningen. Hij startte afgelopen seizoen nog enkele keren in de basis, maar kwam in de huidige jaargang niet aan spelen toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen