'Ajax en Sociedad geïnteresseerd in Mexicaanse spits Macías'

19 december 2019, 23:49

Ajax heeft serieuze belangstelling in aanvaller José Macías (20). De Amsterdammers hebben weliswaar nog geen bod uitgebracht op de Mexciaanse spits (hier in actie namens het O20-team van dat land), maar hebben hem wel meermaals bekeken. Real Sociedad is de grootste concurrent in de strijd om Macías en bracht al een nog niet hoog genoeg bod uit.

Dat schrijft het Mexicaanse ESPN, dat zich baseert op bronnen die dichtbij Macías staan. Ajax en Real Sociedad hebben al interesse getoond in de voorhoedespeler, die volgens zijn trainer Luis Fernando Tena op korte termijn naar Europa 'wil vertrekken'. Volgens het medium moet er liefst vijftien miljoen euro op tafel komen voor Macías en dat bedrag ligt er momenteel vanuit de Spanje nog niet.

Hij staat momenteel onder contract bij Chivas, dat hem tot de winterstop verhuurt aan Deportivo Guadalajara. Ajax zou hem een paar maanden geleden al bekeken hebben, maar – in tegenstelling tot Real Sociedad – nog geen bod hebben uitgebracht. Met Édson Álvarez haalde Ajax afgelopen zomer de eerste Mexicaan in Amsterdamse dienst binnen, terwijl het eerder nog naast de diensten van de Mexicaan Diego Lainez – hij koos voor Real Betis Sevilla - greep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen