Poldervaart mist scorend vermogen, ook Van den Brom kritisch

19 december 2019, 21:41

FC Groningen's interim-coach Adrie Poldervaart vond zijn elftal zeker voor de rust niet minder dan FC Utrecht, maar zag dat de bezoekers – wederom – met minimaal verschil wonnen in het hoge noorden. Volgens de oefenmeester ontbreekt het de selectie aan scorend vermogen. "Als je zelf niet scoort, sta je vaak aan de verkeerde kant van de medaille."

Dat zei hij tegenover FOX Sports. "Wij moeten heel veel moeite doen om goals te maken", erkende Poldervaart. "Dan hoef je maar één tegen te krijgen en je staat al aan de verkeerde kant. Abass had die geilheid voor het doel wél, want hij is er bij een lage bal voor de paal wel bij, terwijl dat bij ons dan net niet gebeurt", baalde Poldervaart. "Je wilt vandaag door, het publiek dat hier is wat geven."

Teleurstellend

Collega-trainer John van den Brom was eveneens kritisch over de zeer matige wedstrijd in Groningen. "We zijn liefhebber van beter voetbal dan ik van mijn ploeg gezien heb", zei hij. "Het belangrijkste was om door te komen, maar de manier waarop, vind ik jammer. De laatste twee duels waren we heel dominant, goed aan de bal, hadden controle en kregen kansen. Maar alles wat ik hiervoor opnoemde, zat er niet in. Het was slap, niet goed."

Naast het matige veldspel was het uitvallen van aanvaller Jean-Christophe Bahebeck een enorme domper voor FC Utrecht. Toch valt de schade mogelijk mee, zo liet Van den Brom weten. "Het is geen knieblessure, wat we eerst dachten. Zonde, we stonden al klaar om hem te wisselen. Maar het was iets te laat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen