Slutsky handelt snel en vindt met Rubin Kazan nieuwe werkgever

19 december 2019, 15:50

Heel lang heeft Leonid Slutsky niet hoeven herstellen van zijn vertrek bij Vitesse. Eind november stapte de Rus op na het verlies tegen sc Heerenveen en vandaag (donderdag) heeft de trainer een nieuwe club gevonden. De oefenmeester heeft voor vijf jaar getekend bij Rubin Kazan uit zijn geboorteland.

De 48-jarige trainer stapte na vijf verliespartijen op bij Vitesse. Direct werd duidelijk dat er clubs voor hem in de markt waren. Hij werd in verband gebracht met AEK Athene, maar de Griekse club kreeg uiteindelijk nul op het rekest van de trainer. Zijn nieuwe werkgever heet nu Rubin Kazan. Eerder werd Slutsky met CSKA Moskou al drie keer landskampioen, waardoor hij er nog altijd goed op staat in Rusland.

Rubin Kazan ontsloeg trainer Roman Sharonov vorige week wegens teleurstellende prestaties. Rubin staat halverwege de competitie op de dertiende plaats. Zeer teleurstellend, zeker omdat de Russische competitie slechts zestien teams kent. Het is aan Slutsky om het beter te doen. Hij heeft tijd genoeg om zijn ploeg voor te bereiden op de eerstvolgende competitiewedstrijd, aangezien die pas op 1 maart 2020 wordt gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen