GVVV-trainer: "We hadden het lijstje met penaltynemers al klaar"

19 december 2019, 11:28

GVVV was tegen PSV enorm dicht bij een historische bekerstunt. Diep in de verlenging moest de club uit de Tweede Divisie buigen voor de Eindhovenaren. "In de kleedkamer heerste teleurstelling, dat zegt misschien wel iets. Dit hadden we van tevoren niet gedacht", aldus GVVV-trainer Niek Oosterlee.

"Met nog twee minuten op de klok hadden we het lijstje met penaltynemers al klaar", zegt Oosterlee tegen FOX Sports. "We hebben een paar goede penaltynemers. Ik had het nog weleens willen zien. Maar niets dan lof voor mijn eigen ploeg. We waren zo dichtbij. Het had historisch kunnen zijn. Ik ben trots op ze, we kunnen een goede kerst vieren."

In de tweede helft sleepte GVVV een verlenging uit het vuur. "Het begin was een beetje stroef. Ook hadden we een beetje geluk met een bal op de paal. Op een goed ogenblik konden we PSV goed partij geven. Zij kregen niet zoveel kansen in de tweede helft. Wij gingen met bravoure spelen, we merkten dat er wat in zat. Maar helaas is het wondertje van Veenendaal niet gelukt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen