Stegeman trekt vrije dag in: "Schoten nog net niet in eigen doel"

20 december 2019, 15:21

De selectie van PEC Zwolle zou aanvankelijk donderdag van een vrije dag kunnen genieten, maar dat gaat niet meer door. Trainer John Stegeman heeft besloten om die dag te schrappen na het dramatische 3-0 verlies bij Fortuna Sittard in de beker.

Stegeman zegt tegen De Stentor dat PEC in die wedstrijd een 'onacceptabel niveau' aan tikte. PEC won afgelopen weekend nog met 1-2 bij VVV-Venlo, maar ging nu met diezelfde cijfers onderuit in Limburg. "Kennelijk denken wij dat als we een keer aardig voetballen en winnen dat we meteen de koning zijn", baalt de trainer.

Stegeman stond in de eerste helft met stijgende verbazing te kijken naar zijn eigen elftal. "Dit was wel heel bijzonder. De eerste helft was zo slecht. PEC-onwaardig heb ik tegen ze gezegd. Voetbal begint met competitief zijn, duelleren, elkaar onvoorwaardelijk helpen. Daar heb ik niks van gezien. We schoten de bal nog net niet in eigen doel."

Komende zaterdag speelt PEC uit tegen PSV de laatste wedstrijd van een vooralsnog zeer teleurstellende eerste seizoenshelft. De ploeg uit Zwolle staat vijftiende in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen