Afellay zeer kritisch op PSV: "Dit is een wanprestatie"

Afellay zeer kritisch op PSV: "Dit is een wanprestatie"

19 december 2019 – Ibrahim Afellay deed woensdag eindelijk weer eens lange tijd mee in een wedstrijd van PSV, maar beleefde tegen GVVV niet de avond waarop hij had gehoopt. De worstelende topclub won pas na verlenging met 1-2 in Veenendaal. Een schande, vindt de aanvoerder.

PSV won pas in de slotfase van de verlenging door een doelpunt van Mohamed Ihattaren. "We zijn door en daar is alles mee gezegd", zegt de middenvelder tegen FOX Sports. Afellay is blij dat PSV door is, maar schaamde zich voor het feit dat er een verlenging nodig was. "Dit is een wanprestatie. Het enige positieve is dat we door zijn."

Het vertrouwen is momenteel zeer broos bij de ploeg, weet Afellay. "Het is moeilijk om er de vinger op te leggen", aldus de international. "Iedereen doet er alles aan, maar het lukt niet. Ik maak het dagelijks mee, iedereen werkt kei en keihard maar het is gewoon niet goed genoeg. Alles zit tegen. We moeten deze wedstrijd snel vergeten. Zaterdag moet het beter en daarna moeten we alles op de rit zien te krijgen voor de tweede seizoenshelft."

gerelateerd