Tete aanvoerder van Olympique Lyon, geen PSG-debuut Bakker

18 december 2019, 23:40

Kenny Tete mocht zich woensdagavond aanvoerder noemen van Olympique Lyon. Hij nam de band - al dan niet tijdelijk - over van de zwaar geblesseerde Memphis Depay. Lyon speelde vanavond in de achtste finale van de Coupe de la Ligue tegen Toulouse, dat met 4-1 werd verslagen.

Olympique Lyon - Toulouse 4-1

Dat Tete de band om zijn arm had, mag opvallend heten. De oud-Ajacied is bij Lyon lang niet altijd verzekerd van een basisplaats, wat hem zijn plekje bij het Nederlands elftal ook kostte. Door blessures is hij weer in de picture gekomen. Onder toeziend oog van captain Tete blonk Bertrand Traoré uit. Hij nam de 1-0 en de 3-1 voor zijn rekening. Jean Lucas en Martin Terrier maakten de andere doelpunten voor Lyon. Kouadio Kone maakte nog de 2-1 voor Toulouse.

Le Mans - Paris Saint-Germain 1-4

Mitchel Bakker mocht dan voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain zitten, tot een debuut binnen de lijnen kwam het niet. Thomas Tuchel had de linksback, die afgelopen zomer overkwam van Ajax, meegenomen naar Le Mans. PSG kende tegen de Ligue 2-club een eenvoudige avond. Pablo Sarabia, Eric Maxim Choupo-Moting, Kylan Mbappé en Angel Di Maria maakten de doelpunten voor de Parijzenaars.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen