Manchester City en Manchester United door in League Cup

18 december 2019, 23:00

Manchester City en Manchester United staan in de halve finale van de League Cup. Beide clubs rekenden af met tegenstanders uit lagere competities. City won bij League One-club Oxford United (1-3), United won op Old Trafford van Colchester United (3-0), dat uitkomt in de League Two. Ook in de halve finale staan Leicester City en Aston Villa, dat gisteren (dinsdag) afrekende met het veredelde jeugdelftal van Liverpool. 

Oxford United - Manchester City 1-3

Pep Guardiola trad tegen Oxford vooral met reservespelers aan, waaronder oud-PSV'ers Oleksandr Zinchenko en Angelino en jongelingen Taylor Harwood-Bellis (17) en Eric Garcia (18). Met Raheem Sterling, Riyad Mahrez en Bernardo Silva kregen ook grote namen speeltijd. The Citizens moesten tegen Oxford nog wel even een tandje bijschakelen. Na de 0-1 van Joao Cancelo in de eerste helft maakte de thuisploeg in de tweede helft de verrassende gelijkmaker. Met twee doelpunten stelde Sterling vervolgens orde op zaken voor de titelverdediger.

Manchester United - Colchester United 3-0

Manchester United worstelde met zichzelf. Colchester kon daarom vijftig minuten stand houden tegen de ondermaatse thuisploeg. Een opleving van tien minuten voorkwam een hele vervelende avond voor United. Binnen de vijftigste minuut en de zestigste stond het 3-0. Dit dankzij Marcus Rashford, een eigen doelpunt van Ryan Jackson en Anthony Martial.

Uitslag:

Everton - Leicester City 2-2 (Leicester wint na penalty's)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen