Rekik verantwoordelijk voor tweede nederlaag op rij van Bosz

18 december 2019, 21:08

Karim Rekik heeft Peter Bosz de tweede competitienederlaag op rij bezorgd. De Nederlandse verdediger van Hertha BSC maakte woensdagavond het enige doelpunt in de BayArena: 0-1. Na de nederlaag in het weekend tegen FC Köln en die van vandaag, haakt Leverkusen af om de bovenste posities in de Bundesliga.

Leverkusen was voor eigen publiek de bovenliggende ploeg met veel meer balbezit en kansen dan de bezoekers uit Berlijn, waar naast Rekik ook Javairo Dilrosun een basisplaats had. Aan de zijde van de thuisploeg gaf Daley Sinkgraven het duel een Nederlands tintje. Maar de hoofdrol werd opgeëist door Rekik. Na een dik uur spelen schoot de voormalig verdediger van PSV raak in de rebound van zijn eigen schot.

In het resterende half uur probeerde Leverkusen minimaal een gelijkspel uit het vuur te slepen. Dat gebeurde tevergeefs. Een slotoffensief van de ploeg van Bosz leverde niets op. Door de nederlaag moet Die Werkself zich voorlopig tevreden stellen met de zevende plaats, op negen punten van koploper RB Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen