Advocaat wil doorselecteren: talenten mogen verhuurd worden

18 december 2019, 16:31   Bijgewerkt: 18 december 2019, 17:16

Feyenoord staat open voor een verhuur van Wouter Burger en Achraf El Bouchataoui. De twee middenvelders komen in de hoofdmacht niet aan spelen toe en mogen elders ervaring opdoen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Beide spelers zijn afkomstig uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club.

Burger (18) begon onder Jaap Stam de eerste twee wedstrijden van het seizoen nog in de basis, maar verdween daarna naar de bank. Ook onder nieuwe trainer Dick Advocaat kan de jonge middenvelder rekenen op weinig speeltijd. El Bouchataoui (19) wacht nog altijd op zijn debuut in het eerste elftal en mag ook verhuurd worden. Feyenoord zoekt een club uit de Eredivisie of Eerste Divisie die de spelers een tijdelijk onderdak kunnen bieden.

Wellicht zijn Burger en El Bouchataoui niet de enige spelers in de Feyenoord-selectie die uit mogen kijken naar een nieuwe club, want volgens Voetbal International wil Advocaat in januari de bezem door de selectie halen. Onder andere Sam Larsson, Luciano Narsingh, Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub zouden mogen vertrekken. De Hagenees zou in januari ook het liefst nog twee spelers - waarvan één spits – aan zijn selectie toevoegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen