Katwijk-aanvoerder Susan wacht nog op excuses van Koeman jr.

18 december 2019, 15:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Robbert Susan heeft nog geen échte excuses ontvangen van Ronald Koeman jr., die dinsdagavond de spot dreef met de aanvoerder van Katwijk. De keeper van TOP Oss lachte Susan uit nadat hij in de strafschoppenserie de beslissende penalty over schoot. De onsportieve reactie van de zoon van de Oranje-bondscoach ging aan de Katwijk-speler voorbij.

"Ik heb het helemaal niet doorgehad. Ik trok het shirt over mijn hoofd en draaide naar de tribune toe", vertelt Susan aan FOX Sports. In de kleedkamer kreeg hij van de assistent-trainer van Katwijk te horen wat er was gebeurd. "Hij zei: 'Nou, het is maar goed dat je het shirt over je hoofd had getrokken, want ik denk dat jij hem vermoord had'."

Susan vindt het 'niet slim en netjes' wat Koeman heeft gedaan. De keeper van TOP Oss betuigde na afloop van de wedstrijd spijt voor zijn reactie en beloofde zijn excuses aan te zullen bieden aan de Katwijk-captain. "In het voorbijgaan heeft hij wat gezegd, maar volgens mij heeft hij niet echt zijn excuses gemaakt. Misschien heb ik het niet gehoord in de emotie, maar het had wel wat duidelijker gemogen."

"Ik vind dat als je het na zo'n wedstrijd benoemt, dat verwacht ik dat je even naar me toekomt. Ik ben zelf ook niet de makkelijkste in het veld en ik heb ook weleens mijn excuses aangeboden. Dan loop je naar iemand toe en dan meen je het. Niet in het voorbijgaan even zo. Maar hij heeft het ook op televisie uitgelegd en dan is het voor mij ook prima. Gelukkig heb ik het niet doorgehad."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen