Ramselaar mist bekerduel, scorende VVV-debutant breekt voet

18 december 2019, 13:13

FC Utrecht moet het donderdag in het bekerduel met FC Groningen stellen zonder Bart Ramselaar. De man in vorm heeft een blessure opgelopen en mist ook de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar tegen Feyenoord. VVV-Venlo heeft ook blesssurenieuws: Aaron Bastiaans (17) heeft bij zijn debuut een middenvoetsbeentje gebroken.

Dat Ramselaar niet mee kan doen tegen Groningen, is vervelend nieuws voor trainer John van den Brom. Hij zag de middenvelder afgelopen weekend twee keer scoren tegen Heracles Almelo (1-3). Een week daarvoor was Ramselaar ook al trefzeker. Toen maakte hij de winnende goal tegen Groningen (0-1), toevallig ook de aanstaande bekertegenstander.

Bij VVV maakte Bastiaans afgelopen zaterdag zijn debuut. Hij was een kwartier voor tijd trefzeker tegen PEC Zwolle (1-2 verlies), maar liep ook een blessure op. Uit onderzoek is gebleken dat de jonge middenvelder het middenvoetsbeetje van zijn rechtervoet heeft gebroken, waardoor hij 'een groot aantal weken' is uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen