Snoei en Nijland hebben zetten streep onder 'slapjanus'-uitspraak

18 december 2019, 11:37

Mike Snoei en Stef Nijland hebben een streep gezet onder de 'slapjanus'-kwestie. De coach had tijdens een sponsor- en supportersbijeenkomst de aanvaller een slapjanus genoemd en dat werd groots opgepikt in de regionale media. Inmiddels hebben speler en trainer het uitgesproken. "We hebben het er maandag intern vijf minuten over gehad en daarna was het klaar."

Dat zei Stef Nijland tegenover De Gelderlander over het incident. Verder wilde de aanvaller annex middenvelder er weinig over kwijt, al was wel duidelijk dat Nijland niet blij was met de opmerking van zijn coach. Snoei zelf heeft geen spijt van zijn actie, zo liet hij weten.

"Dan moet ik heel erg op mijn woorden gaan letten", zei de coach. "De kwestie leidde de boel af. Ik moest maandagochtend beginnen met het slapjanus-verhaal in plaats van FC Volendam. De 'slapjanus'-uitspraak is uit de context getrokken. De opmerking paste bij de sfeer van de avond. Dat had Stef voorafgaand aan ons gesprek inmiddels wel begrepen."

Volgens de coach hebben beide heren wel een goede band. "Ik ben enorm fan van hem als voetballer. Maar ik ben wel kritisch", zei hij ook. Voorzitter van de Raad van Commissarissen van De Graafschap Martin Mos liet eerder via Twitter weten ook niet al te veel waarde te hechten aan de uitspraak van Snoei.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen