'Everton wil stunten en Zlatan uit handen van AC Milan houden'

18 december 2019, 10:59

Het had er alle schijn van dat Zlatan Ibrahimovic zou terugkeren bij AC Milan, maar zijn toekomst zou zomaar in de Premier League kunnen liggen. Volgens de doorgaans goed ingevoerde Italiaanse sportjournalist Tancredi Palmeri is de Zweedse spits in verregaande onderhandeling met Everton. Dat heeft alles te maken met de waarschijnlijke nieuwe trainer van The Toffees.

Carlo Ancelotti staat namelijk op het punt om Marco Silva op te volgen bij Everton, dat tot op heden een tegenvallend seizoen kent. De onlangs bij Napoli ontslagen trainer tekent naar verwachting op korte termijn een meerjarig contract bij de nummer zestien van de Premier League. Toen Ancelotti nog werkzaam was bij Napoli, werd Ibrahimovic gelinkt aan een dienstverband in Napels.

Gaat de 38-jarige Ibrahimovic daadwerkelijk aan de slag bij Everton, dan wordt dat zijn tiende club. Hij begon zijn loopbaan bij Malmö en kwam vervolgens uit voor Ajax, Juventus, Inter, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United en Los Angeles Galaxy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen