Brood kondigt winterse versterkingen aan voor tegenvallend NAC

18 december 2019, 09:42

NAC Breda gaat zich in de winterstop versterken. Hoewel de eerstedivisionist afgelopen zomer al een compleet nieuwe selectie in huis haalde, moet én komt er nog wat bij, zo verwacht trainer Ruud Brood. "We zijn aan het inventariseren voor versterkingen. De selectie gaat een kwaliteitsimpuls krijgen."

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem. "Javier Noblejas kan weer minuten maken, na de winter verwachten we dat Nacho Monsalve aansluit", somt de oefenmeester verder terugkerende spelers op. "Waardoor we straks meer controle kunnen houden en dominanter aan de bal kunnen blijven. We weten wat de pijnpunten zijn en waar we aan moeten werken."

Ondanks de teleurstellende zevende plaats is de coach nog vol vertrouwen dat het dit seizoen goedkomt onder zijn leiding. "We zitten in zwaar weer, maar dat wil niet zeggen dat alles ter discussie hoeft te staan. Ik heb niet het idee dat iedereen naar elkaar wijst binnen de club, op dit moment niet", aldus Brood. "Ik snap het sentiment rond de club, dat hoort erbij. Dat hebben we positief ervaren aan het begin van dit seizoen en dat ervaren we nu in negatieve zin."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen