Stegeman boos na afgang, Clement spreekt van 'schoolreisje'

17 december 2019, 23:09

PEC Zwolle-trainer John Stegeman was ziedend na de forse nederlaag van zijn elftal dinsdagavond op bezoek bij Fortuna Sittard. Met name over de eerste helft was de oefenmeester geenszins te spreken. "Soms snap ik er echt niks van… We zijn voor rust niet over de middellijn geweest", brieste de trainer.

Tegenover FOX Sports ging hij in op de kansloze 3-0 nederlaag van zijn ploeg. "Dit ligt aan de basisbeginselen die je mee moet brengen als je het veld op gaat. Dat heeft niks met tactiek te maken, we laten ons aftroeven in de duels", aldus Stegeman. "We zijn afgebluft, afgeserveerd door Fortuna. Zij waren beter en scheper, we hebben er achteraan gekacheld."

En dat was tegen het zere been van Stegeman, die voor de pauze Rick Dekker al wisselde. "Maar ik had er wel meer kunnen wisselen", aldus de coach. "Het was heel slecht. Als je als PEC Zwolle-supporter doordeweeks naar Sittard reist, mag je een ander PEC verwachten. Ik ben niet aangeslagen, ik ben boos. Ik snap niet dat je zo met elkaar kan voetballen."

'Schoolreisje'

PEC Zwolle-aanvoerder Pelle Clement was ook niet te spreken over het optreden van zijn elftal tegen Fortuna Sittard. "Het was onthutsend slecht. Geen intensiteit, geen beleving. Het leek wel alsof we op schoolreisje waren", baalde hij direct na het duel. "Misschien dachten sommige jongens er te makkelijk over. Dat we hier naar toe konden om lekker te voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen