Real Madrid in El Clásico definitief zonder Hazard en Marcelo

17 december 2019, 17:12

Real Madrid moet het woensdagavond in El Clásico definitief stellen zonder Eden Hazard. De Belg liep tegen Paris Saint-Germain enkele weken geleden een enkelblessure op en in eerste instantie leek er geen vuiltje aan de lucht, maar in nader onderzoek bleek al snel dat zijn inzetbaarheid heel twijfelachtig zou worden. Ook verdediger Marcelo zit niet bij de wedstrijdselectie voor de kraker tegen FC Barcelona.

Verder zijn er geen verrassingen in de selectie van Zinedine Zidane. Voor Marcelo (kuitblessure) was het uitgestelde duel sowieso vrijwel onhaalbaar, voor Hazard had men nog wel hoop. Maar gedurende het herstel bleek al dat hij het vermoedelijk niet zou halen en dat blijkt dus het geval. Lucas Vázquez ontbreekt vanwege een teenblessure woensdagavond, terwijl Marco Asensio al het hele seizoen uit de roulatie ligt bij De Koninklijke.

Hazard speelde dit seizoen na zijn transfer vanaf Chelsea - dat honderd miljoen euro voor de Belgische aanvaller betaalde - dertien duels, waarin hij eenmaal scoorde en vier assists gaf.

[tweet,realmadriden/status/1206954686240247808

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen