Schalke-doelman Nübel vier duels geschorst na karatetrap

17 december 2019, 15:49   Bijgewerkt: 17 december 2019, 16:09

Schalke 04-doelman Alexander Nübel is voor vier wedstrijden geschorst vanwege de karatetrap die hij zondag uitdeelde in de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. De Duitser kreeg twintig minuten voor tijd de rode kaart van Felix Mayer nadat hij op bizarre wijze kwam invliegen bij een Frankfurt-speler.

Bij de tackle van Nübel werd vrijwel direct de vergelijking gemaakt met de tackle van Nigel de Jong in de WK-finale van 2010. De doelman kwam als een kamikaze in bij Mijat Gacinovic en kreeg daarop de rode prent van de arbiter van dienst. Slachtoffer Gacinovic moest zich hierna ook laten vervangen. Met tien man wist Schalke de overwinning (1-0) nog wel over de streep te trekken.

Na de wedstrijd plaatste Gacinovic een foto van zijn borst met daarop een flinke verwonding die was aangericht door de doelman van Schalke. Hij liep zwaar gekneusde ribben op, maar liet desondanks weten de excuses van Nübel wel te accpeteren. De doelman van Schalke moet door de schorsing de wedstrijden tegen VfL Wolfsburg (woensdag) en SC Freiburg (zaterdag) missen. Na de winterstop is hij nog altijd geschorst voor de toppers tegen Borussia Mönchengladbach en Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen