PSV voegt ook Ramzi toe aan technische staf van Faber

17 december 2019, 13:52   Bijgewerkt: 17 december 2019, 16:08

Adil Ramzi is toegevoegd aan de technische staf van PSV. De Marokkaan was de trainer van de onder 17 ploeg, maar wordt na het ontslag van Mark van Bommel overgeheveld naar de A-selectie. Hij wordt tot het einde van het seizoen een van de assistenten van intertim-trainer Ernest Faber.

Dat meldt de club via de officiële kanalen. "Ook in een interim technische staf probeer je door middel van verschillende profielen een goede combinatie te maken", legt technisch manager John de Jong uit. "Adil voegt met zijn achtergrond specifieke kennis en expertise toe die we goed kunnen gebruiken. We zijn blij dat hij ons wil helpen."

Naast het ontslag van Van Bommel nam PSV ook afscheid van assistent-trainers Reinier Robbemond en Jürgen Dirckx. Maandag werd al bekend dat Boudewijn Zenden en Ruud Hesp zich bij de technische staf zouden voegen, vandaag (dinsdag) wordt daar dus Ramzi nog aan toegevoegd. Hij was trainer van de talentenploeg onder de 17 en is inmiddels al vier jaar werkzaam als trainer in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen