Twee prijzen voor Cambuur, ook Ekkelenkamp en Jonk winnen

17 december 2019, 13:15

Het is dinsdag duidelijk geworden welke spelers aan de haal zijn gegaan met de individuele prijzen in de Eerste Divisie. Koploper SC Cambuur is goed vertegenwoordigd bij de Bronzen Kampioensschilden van de tweede periode. Robert Mühren is namelijk verkozen tot beste speler van de periode, terwijl Sonny Stevens de beste keeper van de periode was.

De trainers, aanvoerders en fans hebben gestemd op wie zij de beste spelers van de periode vonden. Mühren ging met de meeste stremmen aan de haal en is dus verkozen tot beste speler. Hij bleef Jamie Jacobs (ook SC Cambuur), Francesco Antonucci en Kevin Visser (beiden FC Volendam) voor. Zijn ploeggenoot Stevens is verkozen tot beste keeper. Het is echter zeker niet alleen Cambuur wat de klok slaat. Jurgen Ekkelenkamp van Jong Ajax werd namelijk verkozen tot het beste talent van de periode. De middenvelder staat dit seizoen al op elf goals.

De tweede periode werd overtuigend gewonnen door Volendam en dus is ook die club in de prijzen gevallen. Coach Wim Jonk werd namelijk verkozen tot beste trainer van de periode. Spits Reda Kharchouch van Telstar kroonde zich overigens tot topscorer van de tweede periode. Alle prijswinnaars zullen hun Bronzen Kampioensschild komend weekend tijdens de laatste speelronde voor de winterstop ontvangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen