Kelly mag na een twee duels in half jaar alweer weg bij Feyenoord

17 december 2019, 12:43

Liam Kelly mag na een half jaar alweer vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder was een van de aanwinsten van Jaap Stam, maar wist in zes maanden tijd maar weinig indruk te maken in Rotterdam. Hij kwam slechts in twee duels in actie. Naar verluidt staat de Ier op de radar van enkele Engelse clubs.

Stam werkte bij Reading samen met de kleine middenvelder en had in die tijd een dusdanig goede indruk gemaakt dat de nieuwe trainer van Feyenoord besloot om hem naar Rotterdam te halen. Kelly wist bij de stadionclub echter nooit te overtuigen en kwam onder Stam maar tot twee duels. Ook de trainerswissel heeft voor de Ier nog geen verandering in de situatie gebracht.

Een vertrek lijkt dus onvermijdelijk. Kelly heeft nog een contract tot de zomer van 2022. Volgens Voetbal International wil Feyenoord meewerken aan een winterse transfer. Naar verluidt is er interesse vanuit Engeland. The Sun meldt dat Sunderland de middenvelder maar wat graag wil overnemen. Terwijl ook MK Dons en Oxford United op het vinkentouw zitten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen