Korpershoek met Telstar tegen werkgever Ajax: "Bijzonder"

17 december 2019, 10:01

Frank Korpershoek maakt zich op voor een bijzondere week. De 35-jarige controleur van Telstar speelt met zijn ploeg woensdag tegen Ajax in de beker. Dat is de club waar hij midweeks aan het werk is als jeugdtrainer.

Het wordt voor hem dus een speciale wedstrijd. "In de ronde hiervoor had ik mijn andere oude club, HFC, dus het is een ongelofelijk toeval dat deze beide clubs uit de koker rollen. Ajax is helemaal bijzonder. Na zo'n geweldig seizoen is de club hot en ik heb er zelf ook nog een link mee", zegt hij tegen Ajax TV.

De routinier werkt als jeugdtrainer bij Ajax Onder-14. "Dinsdag en donderdag ben ik bij de trainingen aanwezig en waar mogelijk op zaterdag bij de wedstrijden. Dat lukt niet altijd. Bij de Onder-15 en de Onder-16 doe ik skillstrainingen op de donderdagavond, dat is geweldig om te doen natuurlijk", zegt de middenvelder. Hij wordt door veel mensen aangesproken richting de wedstrijd. "Het is een bijzonder gevoel dat ik nu tegen Ajax speel. Ik moet wel zeggen dat de omgeving het groter maakt dan het daadwerkelijk is. Ik ben woensdagvond gewoon speler van Telstar en ga mijn best doen, maar het is wel bijzonder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen