Koster waarschuwt: "Wij functioneren alleen als we een team zijn"

17 december 2019, 09:52

Adrie Koster wil de goede serie van Willem II ook in de beker voortzetten. De verassend goed presterende Tilburgers staan woensdagavond tegenover Sparta Rotterdam, de ploeg waartegen het twee weken geleden misschien wel een van de beste wedstrijden van het seizoen speelde. Koster waakt voor onderschatting bij zijn ploeg. "We moeten zeker niet met de instelling het veld in stappen van: we doen het wel even".

Willem II verloor slechts één keer in de laatste tien wedstrijden. Er werd onder andere gewonnen van Ajax, PSV en Heerenveen, alleen FC Groningen was te sterk voor de Tilburgers. Voor de wedstrijd tegen Sparta wil Koster dan ook zoveel mogelijk vasthouden aan dezelfde namen als de afgelopen weken. "Deze ploeg zit in een bepaald ritme", sprak hij tegenover BN De Stem. "Dat moet je proberen zoveel mogelijk vast te houden. Natuurlijk komt er een moment dat er een mindere periode aanbreekt. Dat moet je zo lang mogelijk proberen uit te stellen en nu zeker tot de wintertstop."

Willem II speelde enkele weken geleden ook al thuis tegen Sparta. Destijds speelde het de Rotterdammers van het kastje naar de muur en won het met 4-0. Koster wil niet teveel terugkijken naar die wedstrijd. "Er staat ons een pittig potje te wachten. Dit wordt heel anders. We moeten zeker niet met de instelling het veld in stappen van: we doen het wel even. Willem II is alleen sterk als het als team kan blijven functioneren", benadrukt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen