Hodgson baalt van blessure Riedewald bij basisrentree

17 december 2019, 10:29

Voor het eerst sinds februari 2018 stond Jairo Riedewald in de basis bij een competitiewedstrijd van Crystal Palace, maar een succes werd het niet. De Nederlander viel maandag tegen Brighton & Hove Albion (1-1) al in de rust uit. Trainer Roy Hodgson baalt.

Riedewald begon als linksachter omdat Patrick van Aanholt en Jeffrey Schlupp door blessures ontbraken. De oud-Ajacied begon al niet fit aan de wedstrijd, vertelt Hodgson op de clubwebsite. "Hij was al geblesseerd voor de wedstrijd en het was niet zeker dat hij kon spelen. De hele week hebben we hem voorbereid voor deze wedstrijd, maar hij raakte zondag in de lichte training voor het duel met Brighton geblesseerd aan zijn heup."

"Jairo heeft het in de warming-up geprobeerd en dat ging goed. Hij zei dat hij kon spelen. Maar hij hield het maar vol tot de rust. We kunnen dus weer een nieuw blessuregeval toevoegen aan onze lijst", verzucht de Engelse manager. Over de stand op ranglijst kan Hodgson niet klagen. Palace staat na zeventien duels keurig negende in de Premier League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen