U-turn Neymar: "Waarom zou ik willen vertrekken?"

16 december 2019, 22:12

Het kan verkeren. Neymar deed er afgelopen zomer alles aan om een transfer te forceren bij Paris Saint-Germain, maar is nu naar eigen zeggen niet meer bezig met een vertrek uit de Franse hoofdstad. In een interview met France Football laat hij weten zich goed te voelen in Parijs.

"Waarom zou ik hier willen vertrekken?", vraagt hij zich hardop af in gesprek met het Franse voetbalmagazine. "Ik heb nog een contract voor twee jaar en het team blijft vorderingen maken. We moeten gefocust blijven om zoveel mogelijk titels te winnen. Het doel is om dit seizoen de Champions League te winnen. Mijn prioriteit ligt bij PSG. We moeten elke week maximaal geven. Iedere wedstrijd moeten we groeien, dat is zoals ik het zie."

Door blessureleed kwam Neymar dit seizoen nog maar elf keer in actie voor Paris Saint-Germain. Wel wist de Braziliaan al zeven keer het net te vinden. Afgelopen woensdag wist hij in het thuisduel met Galatasaray (5-0) zijn eerste goal van het seizoen in de Champions League te scoren. PSG vervolgt na de winter het toernooi met een tweeluik met Borussia Dortmund.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen