Ten Hag over Getafe: "Een goede ploeg, dat is duidelijk"

16 december 2019, 18:55

Erik ten Hag denkt dat Ajax met Getafe een lastige ploeg heeft geloot voor de zestiende finale van de Europa League. "Ik weet niet zo heel veel van het Getafe van nu, maar ik weet dat ze er heel goed voor staan in La Liga. Als je er daar goed voor staat, moet je een goed ploeg hebben", aldus de Ajax-trainer.

In gesprek met het televisiekanaal van Ajax reageert de coach op de loting. "Wat mijn eerste reactie op de loting was? Dat ik daar ooit een keer tegen gespeeld heb. Een tijd geleden, toen ik nog assistent was bij FC Utrecht. We speelden ook tegen Getafe in de Europa League. Ik kan me er niet zo heel veel van herinneren, maar ze hadden een klein en snel spitsje. Die deed ons uiteindelijk de das om."

Getafe staat vierde in La Liga, boven clubs als Atlético Madrid, Real Sociedad en Valencia. "Of het een stugge ploeg is, weet ik niet. Daar zullen we ons te zijner tijd in moeten verdiepen. Dat het een goede ploeg is, is duidelijk. Anders sta je niet vijfde of vierde in La Liga", aldus Ten Hag, die weet dat Ajax het de voorbije tijd goed heeft gedaan in Spanje. "Dat is mooi meegenomen en het zal een ruggesteun zijn, maar het is zeker geen vanzelfsprekendheid dat we daar gaan winnen. Wat ik al zei: we weten dat we van iedereen kunnen winnen, maar dan moet alles zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen