Bayer Leverkusen legt vermeend Ajax-doelwit Palacios vast

16 december 2019, 17:28

Bayer Leverkusen heeft zich versterkt met Exequiel Palacios. De Argentijnse middenvelder komt per 1 januari over van River Plate, zo maakt de club van trainer Peter Bosz maandagmiddag bekend. De voorbije tijd werd Palacios ook in verband gebracht met een overgang naar Ajax.

De toekomst van de Argentijn ligt echter niet in de Eredivisie, maar in de Bundesliga. Bij Leverkusen heeft hij een contract tot de zomer van 2025 getekend. Welk bedrag met de transfer gemoeid is, maakt de Duitse club niet bekend. Bild en Kicker meldden eerder dat Leverkusen een bedrag in de richting van 22 miljoen euro zou neertellen.

"We hebben Exequiel Palacios voor een langere periode bekeken. Hij heeft ons absoluut overtuigd", aldus sportief directeur Simon Rolfes. "Ondanks dat hij jong is, heeft hij al veel bereikt. Naast zijn voetbalkwaliteiten, beschikt hij over een bewonderenswaardige mentaliteit."

Palacios is in zijn nopjes met de overstap naar Duitsland. "Leverkusen heeft een grote naam in Argentinië. Ik ben er trots op om deel uit te maken van deze ambitieuze club en ik kijk echt uit naar de Bundesliga en de wedstrijden in Europa."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen