Dumfries belde met Van Bommel: "Het valt hem zwaar"

16 december 2019, 17:15   Bijgewerkt: 16 december 2019, 20:02

Denzel Dumfries had zondagavond al door dat Mark van Bommel ontslagen zou worden. Tot die conclusie kwam de rechtsback na een belletje met de trainer. "Toen zei hij al dat hij maandag een gesprek had op de club. Dan weet je eigenlijk al genoeg", aldus Dumfries tegen het Eindhovens Dagblad.

Van Bommel was emotioneel toen hij met Dumfries sprak, vertelt de verdediger. "Het valt hem zwaar. Hij is een clubman, ook een supporter van de club", aldus de rechtsachter, die nog altijd vertrouwen had in Van Bommel. "Maar er moest wel wat gebeuren, dat lijkt me duidelijk. Het kan niet dat je PSV zijnde maar twee van de laatste twaalf wedstrijden wint. We moeten kritisch naar elkaar kijken, dat nemen wij onszelf als spelers ook echt wel kwalijk."

Dumfries voelt zich verantwoordelijk voor de dramatische reeks van PSV. "De trainer wordt nu afgerekend op het resultaat, maar met deze ploeg mogen wij zo'n reeks niet neerzetten. Dat is pijnlijk en confronterend", aldus Dumfries, die uitkijkt naar het winterse trainingskamp in Qatar. "Eerst moeten we van GVVV en PEC winnen. Het trainingskamp is een goed moment om wat oud zeer te bespreken en dingen te verwerken met z'n allen. En dan, als we het seizoen weer hervatten, moeten we een ander PSV laten zien."

Lees ook: De Jong: "Niet alle aankopen PSV voldoen aan verwachtingen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen