Terugkeer ruziënde De Graaf als assistent ADO 'onbespreekbaar'

16 december 2019, 16:14

Edwin de Graaf zal niet terugkeren in zijn functie als assistent-trainer van ADO Den Haag. Dat heeft algemeen directeur Mo Hamdi maandag na het geven van zijn presentatie over de toekomstplannen van de club aan het Algemeen Dagblad laten weten. Naar aanleiding van een uit de hand gelopen ruzie met speler Donny Gorter werd De Graaf onlangs op non-actief gesteld.

De oorzaak van het conflict ligt in de privé-sfeer. Het zou zo uit de hand zijn gelopen dat De Graaf Gorter te lijf is gegaan. "Er moet behalve een hoofdtrainer ook een assistent-trainer bij komen", windt Hamdi er geen doekjes om. "Het mag duidelijk zijn dat dit nu een moeilijke situatie is. Dat is het voor Edwin, maar ook voor de club. Daar gaan we op een gepaste manier mee om."

"Op dit moment is hij thuis en we proberen er op de juiste manier uit te komen. Of een terugkeer onbespreekbaar is? Ja, dat gaat niet. Maar je probeert het wel op de juiste manier af te handelen, want het is de afgelopen periode een goede collega geweest", vervolgt hij. Omdat De Graaf op non-actief is gesteld, neemt Virgilio Teixeira tot het einde van het jaar plaats op de bank naast interim-trainer Dirk Heesen.

ADO is ook op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Volgens Sky Sports praat de club met de Engelse coach Alan Pardew (58).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen