'ADO Den Haag in gesprek met Engelse coach Alan Pardew'

16 december 2019, 15:49   Bijgewerkt: 16 december 2019, 18:31

ADO Den Haag is met Alan Pardew in gesprek om de vacante positie van hoofdtrainer in te vullen. Dat meldt althans Sky Sports. De 58-jarige Engelsman moet in de residentiestad de definitieve opvolger worden van de onlangs opgestapte Alfons Groenendijk.

Op dit moment staat Dirk Heesen als ad interim aan het roer in Den Haag. Mogelijk wordt hij binnenkort afgelost door Pardew, die sinds zijn vertrek bij West Bromwich Albion in april 2018 zonder club zit. Daarvoor was de ervaren coach werkzaam bij Reading, West Ham United, Charlton Athletic, Southampton, Newcastle United en Crystal Palace.

Pardew is niet de eerste clubloze trainer die sinds het vertrek van Groenendijk is gelinkt aan ADO Den Haag. Maurice Steijn, wiens avontuur bij Al Wahda kort heeft geduurd, leek de meest logische optie voor de Hagenaren. Hij zag een dienstverband bij ADO wel zitten, maar wilde niet tussentijds instappen.

ADO staat halverwege het seizoen op een tegenvallende zeventiende plaats. Met dertien punten uit zeventien wedstrijden houden de Hagenaren alleen hekkensluiter RKC Waalwijk (acht punten) onder zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen