FC Twente gaat in de winter transfermarkt op

16 december 2019, 08:09   Bijgewerkt: 16 december 2019, 08:58

FC Twente gaat zich komende winter roeren op de transfermarkt. De Tukkers haalden afgelopen zomer al twaalf  nieuwe spelers binnen, maar volgens trainer Gonzalo Garcia is er meer kwaliteit nodig om niet onderin de Eredivisie te geraken. Er moet volgens de wens van de coach in elk geval een rechtsback bijkomen en het liefst ook een snelle aanvaller.

Dat laat algemeen directeur Paul van der Kraan weten tegenover De Telegraaf. Volgens hem zijn er wel wat financiële middelen – zo'n anderhalf miljoen euro – beschikbaar voor winterse transfers. "En er is de mogelijkheid om nog een speler te halen", aldus Van der Kraan die in elk geval budget had voor een nieuwe linksachter. Die is minder nodig, omdat het contract met Calvin Verdonk inmiddels is verlengd tot en met het einde van het seizoen, waar hij normaliter anders op 1 januari weer was vertrokken.

Lees ook: Huurling Verdonk maakt seizoen af bij FC Twente

"Maar in elke linie een nieuwe speler halen, lijkt me erg optimistisch. De begroting die we hebben opgesteld, is leidend. Het is wel zo, dat als er vanuit de huidige selectiespelers vertrekken, er budget vrij zal komen om iets meer te doen", aldus de algemeen directeur. Met Paul Verhaegh is de enige rechtsback in de selectie momenteel geblesseerd, waardoor de opties voor Garcia achterin beperkt zijn en er daar wellicht wat zal gebeuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen