Inter verspeelt koppositie op bezoek bij Fiorentina

15 december 2019, 22:54   Bijgewerkt: 15 december 2019, 23:03

Internazionale moet de koppositie afstaan aan Juventus. Op de valreep morste het elftal van Antonio Conte zondagavond punten op bezoek bij Fiorentina: 1-1. Door een minder resultaat moet Internazionale de ploeg uit Turijn voor zich dulden.

De Nerazzuri liep midweeks ook al tegen een kater aan. Internazionale verloor in de Champions League van FC Barcelona en liep daarmee overwintering in het miljardenbal mis. De Italiaanse koploper moet zich daarom richten op de Europa League, waarvoor morgen de loting is.

In de Serie A vergaat het Internazionale een stuk beter. De ploeg uit Milaan ontpopt zich tot een serieuze uitdager van regerend landskampioen Juventus. Inter begon de zestiende speelronde zelfs als koploper. Die kwam aanvankelijk ook niet op de tocht te staan. Borja Valero (foto) - voormalig speler van de thuisploeg - leek al vroeg uit te groeien tot matchwinner. Hij verraste doelman Bartlomiej Dragowski in de korte hoek.

In het restant had Internazionale de controle over de wedstrijd. Het enige wat eraan schortte was een verdubbeling van de voorsprong. De gasten dachten op 0-2 te komen dankzij hun levensgevaarlijke koningskoppel. Achterin lag het helemaal open bij Fiorentina en ontsnapte Romelu Lukaku aan de aandacht en gaf hij af op Lautaro Martinez, die de kans verzilverde. Echter kwam Lukaku uit buitenspelpositie en ging het feest niet door.

Ook zag Lukaku een kopbal van hem op de lijn gekeerd worden door Dragowski. Fiorentina zette weinig tegenover en stevenden de gasten af op drie punten.  Maar een bevlieging van Dusan Vlahovic kwam Inter duur te staan. Hij schudde Stefan de Vrij van zich af en rondde in de bovenhoek af: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen