Ramselaar terug in de basis: "Niet weer zo ver laten komen"

15 december 2019, 22:26   Bijgewerkt: 15 december 2019, 23:49

Bart Ramselaar mocht na zijn reserverol van de laatste weken weer eens in de basis beginnen bij FC Utrecht en betaalde dat vertrouwen direct terug met twee doelpunten. Vorige week toonde hij nog de nodige frustratie bij het juichen na zijn goal, deze week was hij weer de 'oude en normale' Ramselaar. "Er zat wat minder agressie in het juichen", zei hij.

Even was het crisis bij FC Utrecht na drie nederlagen – waarvan één thuis tegen RKC - op een rij, maar na twee knappe overwinningen op vreemde bodem is het lek alweer boven. Ramselaar had een groot aandeel in deze overwinningen door drie keer te scoren. "Dat is heerlijk", zei hij in gesprek met FOX Sports. "Vandaag zat er wat minder agressie in het juichen, maar het maakt me niet minder blij. We hebben twee lastige uitwedstrijden gewonnen."

De tweede goal van Ramselaar kon hij makkelijk binnen tikken voor een leeg goal nadat de keeper van Heracles mee naar voren was gekomen bij een corner. De eerste was van grotere schoonheid. "Dat was een echte spitsengoal. Ik draaide goed weg en raak hem goed met links." De goals zijn een opluchting voor de middenvelder, die de laatste weken op de bank moest beginnen. Zijn reserverol knaagde aan hem. "Ik kijk altijd in de spiegel. Dat zijn keuzes en die heb ik geaccepteerd. Ik kan alleen maar iets doen als ik op het veld sta. Ik laat het niet weer zo ver komen dat ik boos moet zijn om mijn reserverol", besluit hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen